Βαθμολογία

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Μαουρίσιο πέτυχε δύο γκολ (34' και 37') και ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο βράδυ, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης που είχε δοκάρι σε φάουλ του Κυριακόπουλου στο 56'.’

Στην Τούμπα έχει τον τρόπο του ο ΠΑΟΚ  που με σκόρερ τον Μαουρίσιο νίκησε 2-0 τον Αστέρα και έκανε το 5 στα 5 στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος στηρίχθηκε στα δύο φαρμακερά σουτ του Βραζιλιάνου που έφεραν και τα πρώτα του γκολ στην Ελλάδα (πρώτα γκολ από μέσο στο φετινό πρωτάθλημα) και μέσα σε σχεδόν τέσσερα λεπτά διαμόρφωσε το 2-0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις αξιόλογες προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι σούταραν πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (ειδικά στο πρώτο μέρος)  και δικαιώθηκαν, αφού με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να φτάσουν στις οκτώ σερί εντός έδρας νίκες  φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην εποχή Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία φτάνοντας τους 18 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας με τους 6, έμεινε στην τελευταία θέση μαζί με τον Πλατανιά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (86΄ Κάμπος), Ελ Καντουρί (81΄ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (73΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52΄ Τσουκαλάς), Μαντιντά (55΄ Κυριακόπουλος), Τόνσο, Μανιάς.

Γκολ: 34', 37'  Μαουρίσιο.