Βαθμολογία

Με το... αριστερό ξεκίνησε ο Απόλλων Λάρισας

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αχαρναϊκό που επικράτησε στο Μενίδι με γκολ του Αρώνη στο 65'. Άτυχη η ομάδα της Λάρισας που είχε τις κλασσικότερες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που πλην του τέρματος δεν απείλησε καμία φορά την εστία του Φιρινίδη.

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, με το δοκάρι του Καρακατσάνη. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο, έχουν πάρει παράταση για να συμπληρώσουν τον φάκελο τους. 

Κακό ματς διεξήχθη στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Στο 15' η κεφαλιά του Εζουμέζου έφυγε άουτ για τους γηπεδούχους, με τον Απόλλωνα να απαντά στο 39' όταν ο Μαυριάς από πλεονεκτική θέση, έπειτα από γέμισμα του Παπαζαχαρία, δεν κατάφερε να κάνει καλό σουτ και ο Πάντος έδιωξε. Δύο λεπτά μετά ο Παπασάββας έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Λαμπρόπουλου έδιωξε ο Πάντος, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Με ευκαιρία για τους Λαρισαίους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς στο 51' ο Σουλίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Βουτσιά πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ζαφειράκης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Καζβιρόπουλος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Στο 53' ο Σαχινίδης βρήκε μόνο του τον Σουλίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Πάντος. Στο 65' οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ του Αρώνη, μετά από καφαλιά πάσα του Εζουμέζου. Στο 87' ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με την εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 65' Αρώνης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου (71' Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης (9' Ξαγοράρης - 56' Καρβουνίδης), Ζαφειράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (80' Μίλιτς), Λαμπρόπουλος (60' Αγροδήμος), Σαχινίδης, Βουτσιάς (71' Καρακατσάνης), Μαυριάς.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών). Βοηθοί: Ζήρδας (Αθηνών), Δέτση (Αθηνών).