Βαθμολογία

Επιβεβαίωση για Μάνταλο, έξι μήνες εκτός

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά τον χθεσινό (29/10) τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ο άσος της Ένωσης έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και αύριο (31/10) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την επέμβαση από τον Παντελή Νικολάου.

Ο παίκτης θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου έξι μήνες κάτι που αποτελεί πλήγμα τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Εθνική μας ομάδα στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, μέσω των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο την Κροατία.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου.