Βαθμολογία

Πρωτόγνωρο σκηνικό στο ΔΑΚ Λαμίας

Ένα πρωτόγνωρο και απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (29/10) στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πλατανιά στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας.

Τι συνέβη; Άνθρωπος της διοίκησης του συλλόγου ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να κάτσουν κάτω!!!!. Κάτι το οποίο καταγγέλει δημόσια μέσω ανάρτησης στο Facebook ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΣ Λαμία Cartoonistas.

Όπως αναφέρουν οι οπαδοί της νεοφώτιστης ομάδας, συγκεκριμένο πρόσωπο που λειτουργεί για την ΠΑΕ έδωσε εντολή να βγει ανακοίνωση γιατί κάποιοι φίλαθλοι της Λαμίας στο πέταλο ήταν όρθιοι φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα, ζητώντας το άτομο αυτό οι φίλαθλοι να καθίσουν κάτω. Αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου και φυσικά οι φίλαθλοι της Λαμίας δεν τήρησαν την εντολή αυτή φωνάζοντας και συνθήματα προς το άτομο αυτό.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τους στο Facebook ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, την απομάκρυνσή του συγκεκριμένου προσώπου από την ομάδα, ενώ το θέμα έχει φτάσει και στα αυτιά της διοίκησης η οποία εμφανίζεται εξοργισμένη με την εντολή αυτή και δεν αποκλείονται ανακατατάξεις στα πρόσωπα της διοίκησης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των οπαδών της Λαμίας:

LAMIA Cartoonistas CLUB

Λαμιώτες έχασαν το πρώτο Ημίχρονο γιατί αργεί η διαδικασία των εισιτηρίων…
Ο άλλος δίνει εντολή να κάτσουμε κάτω οι όρθιοι στο γήπεδο…
Αν δεν μας θέλετε να μας το πείτε… Όχι για να φύγουμε Εμείς αλλά εσείς…
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΙΩΤΩΝ…
ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ…