Βαθμολογία

Σαφές μήνυμα από Βρέντζο στους παίκτες του Ολυμπιακού

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Γιάννη Βρέντζο στον Ολυμπιακό μετά την άσχημη εμφάνιση στη Λεωφόρο και την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Το δεξί χέρι του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε προς τους παίκτες ότι αν δεν συμμορφωθούν και δεν αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, δεν αποκλείονται και αποχωρήσεις.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Αλλάξτε επιτέλους την κατάσταση. Τα έχετε όλα, η ομάδα σας παρέχει τα πάντα και χάσατε από μια ομάδα με τόσα προβλήματα. Αποδείξτε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα. Όσοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, όπως και να λέγονται, να είστε σίγουροι ότι θα φύγουν».

Παράλληλα και ο προπονητής των Πειραιωτών Τάκης Λεμονής κατά την διάρκεια της χθεσινής (29/10) προπόνησης στου Ρέντη, παρουσία των Θεοδωρίδη, Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ, δήλωσε προς τους παίκτες:

«Στον Ολυμπιακό μετά από τέτοιες ήττες θα υπάρξει κριτική και είμαστε υποχρεωμένοι να την αποδεχτούμε. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε θυμωμένοι που χάσαμε και να κυνηγήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να αλλάξουμε το κλίμα. Άλλη λύση δεν υπάρχει».