Βαθμολογία

Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1

Σε μία αναμέτρηση με μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου χάρη σε γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 81ο λεπτό και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Αγωνία για τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου στη φάση του γκολ.

Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ προσέφεραν πλούσιο θέαμα και ξεχωριστές συγκινήσεις. Οι "κυανέρυθροι" προέρχονταν από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Ένωση ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και αρκετά νεύρα, με τους "κιτρινόμαυρους" τελικά να φεύγουν νικητές χάρη στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 81ο λεπτό. Ωστόσο, το παιχνίδι επισκιάστηκε απ' τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου στη φάση του γκολ, με αποτέλεσμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ να υπάρχει αγωνία για τη σοβαρότητα του χτυπήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Β. Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77' Σαββίδης), Λάμπρου (46' Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34' Ντουρμισάι).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (78' Χριστοδουλόπουλος) Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63' Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67' Μπακασέτας), Αραύχο.

Γκολ:  81' Αραούχο.