Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο για την Αμυγδαλέα, 0-1 τον Φαλανιακό

Με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέδρασε από την έδρα του Φαλανιακού ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος νίκησε σήμερα (29/10) με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, είχαν ευκαιρίες, με την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου να εκμεταλλεύται μια από αυτές και να παίρνει την νίκη.

Ο Φαλανιακός απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με τρεις ευκαιρίες που έχασαν οι Πανταζής, Κολοβός και Σουλιώτης, ενώ στην επανάληψη ευκαιρίες χάθηκαν με τους Παπαγεωργίου, Αλεξανδρή και Λυγούρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιζαν από το 70' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Πανταζή.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 60' με τον Αντωνόπουλο και δυο καλές ευκαιρίες με τους Ευαγγελούλη και Δημητρούλη, για να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο 78' με ωραίο πλασέ του Σπανού αφού πρώτα ξέφυγε από το μαρκάρισμα του προσωπικού του αντιπάλου.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Κολοβός, Σουλιώτης, Μαχαίρας, Πάνου, Βαρσάμης, Μπλέντι, Πανταζής Γ., Πανταζής Η. (65' Αλεξανδρής), Παπαγεωργίου, Λυγούρας.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Πρίφτης, Πολύζος, Κορλός, Ευαγγελούλης, Κλούρας, Ντιντής (90' Χατζηιωαννίδης), Αντωνόπουλος (70' Σπανός), Ραμάι (65' Δημητρέλης), Καρβούνης (85' Σάρρα).