Βαθμολογία

Καθάρισε στο β' η Γιάννουλη, 0-1 στο Βλαχογιάννι

Πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πήρε σήμερα (29/10) η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε στην έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της γηπεδούχου ομάδας και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Το Βλαχογιάννι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 30' όμως το φάουλ του Φακίτσα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 53' ήρθε το τέρμα που έκρινε και το παιχνίδι με τον Γιώργο Μάτο να εκμεταλλεύται ένα λάθος των γηπεδούχων και με ένα πολύ ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βλιώρα.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας Λ., Μάρκους, Πάσος (84' Μπουζούκας Θ.), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (63' Γεωργούλης), Γαλάτος (43' Μωυσίδης), Φακίτσας, Πάτσης, Θανασούλης (43' Αλεξίου).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Σέτζας, Γκατζούλης, Μπάμπαλης, Αμπατζίδης (83' Πετράκης), Μάτος, Πουρνάρας (46' Τσαρούχας), Κατσαμάγκας.