Βαθμολογία

Αμπελωνιακός – Κιλελέρ 0-0 (PICS)

Από έναν βαθμό απέσπασαν Αμπελωνιακός και Κιλελέρ στο ντέρμπι της ημέρας για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησε δυνατότερα για το Κιλελέρ με δύο ευκαιρίες στο 4’ όταν ο Ζιόμπουρας έβγαλε τη σέντρα, η κεφαλιά του Τζιατζιάκη πέρασε άουτ και στο 5’ το σουτ έκανε ο Τζιτζιάκης, η μπάλα κόντραρε, το ριμπάουντ πήρε ο Κουσιώρας, όμως ο Βραζιτίκος έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια πήρε τα ηνία ο Αμπελώνας, στο 12’ ωραία συνεργάστηκαν οι Ελευθέρογλου με Πατρίκου, η σέντρα βγήκε για τον Τσετεροκλή, αυτός έκανε το σουτ και έδιωξε με υπερένταση ο Παπαρσένης.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Κιλελέρ ήταν στο 35’ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Βράκας, η κεφαλιά του Παλάσκα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως σωτήρια ο Αλεξόπουλος την έδιωξε πριν την γραμμή.

Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και δημιούργησε τις ευκαιρίες για γκολ, έτσι στο 46’ ωραίο γέμισμα από τον Πατρίκου, όπου έβγαλε τετ α τετ τον Ελευθέρογλου με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Παπαρσένης. Στο επόμενο λεπτό τη σέντρα έβγαλε ο Τσετεροκλής, το σουτ του Ψύρρα όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ωραίο σουτ του Ελευθέρογλου η μπάλα σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι και για το Κιλελέρ μια ακόμη καλή στιγμή στο 58’ όταν το σουτ του Παπαδημητρίου έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, όμως είχαν απέναντί τους την πρωτοπόρο ομάδα και έτσι αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Νταφούλης (55’ Χότζα), Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Πατρίκου, Μεσημέρης, Τσετιροκλής (90’ Ζυγούρης), Ψύρρας (62’ λ.τ. Γιάννας).

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης Κ., Παλάσκας, Νεστορίδης, Μουρατάϊ (87’ Κοκότσικας), Γουρνάρης, Παπαδημητρίου, Βράκας (58’ Φαρμάκας), Ζιόμπουρας, Κολοβός (46’ Δούρος), Κουσιώρας (88’ Γούσης), Τζιατζιάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Ακρίβος, Στάμος.