Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας – Σμόλικας Φαλάνης 0-0

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Ελευθεραί ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Σμόλικα Φαλάνης. Έγινε ένα δυνατό και καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πρώτη καλή στιγμή για το Σμόλικα στο 10’ όταν το σουτ του Κακαβίτση έφυγε άουτ. Στο 15’ ο Γκιουρσάνης βρέθηκε τετ α τετ το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 18’ τη σέντρα έβγαλε ο Δολιάνης και την κεφαλιά ο Κακαβίτσης που πέρασε άουτ.

Για τον Ηρακλή Λάρισας ήταν εμφανή η απουσία του Λευτέρη Μπάμη στο κέντρο, έτσι δεν είχε άλλη καλή στιγμή, όμως ο Σμόλικας Φαλάνης στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες και το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50’ ο Λιούσκας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 57’ το σουτ του Τάχα έδιωξε με υπερένταση ο Αναστασίου. Στο επόμενο λεπτό ο Κακαβίτσης έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 75’ για τον Σμόλικα, το σουτ έκανε ο Μπαλαμώτης, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και ο Λιούσκας έκανε το νέο σουτ για να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης (77’ Ψωμολιάς), Γιαννακόπουλος, Παπαμάνος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου, Φώτος, Γκιουρσάνης (46’ λ.τ. Νάστας).

Σμόλικας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάστης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Τάχας (75’ Γάλος), Κακαβίτσης (90’ Τεκέδης), Λιούσκας (82’ Ζιώγας), Κατσαρός (70’ Κόκρας).