Βαθμολογία

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες με το... τσουβάλι στο Αγρίνιο, προηγήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ντίας, αλλά ο Αλμπάνης έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε βαθμό στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Δίχως νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε στη Super League Σουρωτή ο Παναιτωλικός. Για την 9η αγωνιστική οι Αγρινιώτες υποδέχτηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αναδείχθησαν ισόπαλοι 1-1. Το γκολ του Ντίας στο 36' δεν αποδείχθηκε αρκετό, αφού στο 59' ο Αλμπάνης ισοφάρισε για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων είχε σκοράρει και στην προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Ξάνθη. Η ομάδα της Ριζούπολης, από την άλλη, έμεινε αήττητη για τρία σερί ματς, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Κέρκυρα και το τρίποντο κόντρα στου ακρίτες. Ο Παναιτωλικός έφτασε τους 9 βαθμούς και είναι 12ος, ενώ ο Απόλλων ανέβηκε στους 7 και είναι 14ος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Κλέσιο (90' λ. τρ. Μιγκέλ Ροντρίγκες), Μαζουρέκ, Μάρκος Πάουλο (60' Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Ντίας, Ρόσα (76' Μοράρ), Μαρκόβσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Z. Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (46' Ανιέτε), Καστιγιέχος, Μπιζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (82' Μαασί), Κούρος (88' Ντάσιος).

Γκολ: 36' Ντίας / 59' Αλμπάνης.