Βαθμολογία

Λαμία – Πλατανιάς 2-0

Η Λαμία που δεν έχει ήττα στο ΔΑΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 με τον Βασιλαντωνόπουλο να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της καθώς ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε τρία ματς στο ΔΑΚ η Λαμία επικράτησε του Πλατανιά με 2-0 και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει στους 11 βαθμούς εκ των οποίων οι επτά είναι στο ΔΑΚ όπου αποδεικνύεται πως είναι το μεγάλο τους όπλο. Από την άλλη η ομάδα των Χανίων γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στη σεζόν και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα. Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά μετά το 20 ο Πλατανιάς ανέβηκε και στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και διατήρησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το 90' όταν και έκαναν δυο τα τέρματα τους με τον Πλατανιά να μην απειλεί καθόλου.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56' Πίτι), Ακόστα (86' Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80' Τσούκαλος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Ζακ, Ντικαμονά, Καρυπίδης (80' Δημούτσος), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας (65' Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (75' Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ.

Γκολ: 50'-90+2' Βασιλαντωνόπουλος.