Βαθμολογία

Ξάνθη - Ατρόμητος 0-2

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Ατρόμητος ο οποίος πέρασε και από τα Πηγάδια της Ξάνθης επικρατώντας της θρακιώτικης ομάδας με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League.

Έτσι η αθηναϊκή ομάδα παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για δεύτερη σερί αγωνιστική έχοντας πλέον 19 βαθμούς και περιμένει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ καθώς αν υποπέσουν σε γκέλα τότε θα αυξήσει και την διαφορά από την δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη την οποία και πήραν χάρις σε δυο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, σε καίρια σημεία της αναμέτρησης. Αρχικά στο 41' όταν ο Ουάρντα με ένα πολύ ωραίο γκολ έκανε το 0-1, πριν δηλαδή οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ενώ το τελικό 0-2 πέτυχε στο 83' ο Ντιγκινί κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο για την ομάδα του.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (58' Ορφανίδης), Λουσέρο, Μεχία, Κίκε (65' Ρότσε), Φλίσκας, Γέντρισεκ (58' Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Ουάρντα (72' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (86' Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα (78' Μανούσος), Γιαννούλης, Ρισβάνης