Βαθμολογία

Μπορούσε τη νίκη η κ-20, 0-0 με Λεβαδειακό

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (29/10) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με αντίπαλο την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στο Αλκαζάρ για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως στις ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Μακρή δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ υπήρξε και ένα ακυρωθέν τέρμα με τον ίδιο παίκτη.

AEΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σαφαρίκας, Πλατάνας, Τάρτας, Βαφειάδης, Κιρμιτζής, Μπικάνος, Δερμιτζάκης (73' Καραθάνος), Μακρής, Γαλεάδης (68' Καραλής), Νούσιος, Μορφάκης (60' Γκαλγκανόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά γιατί στον ένα μόλις μήνα που είμαι στην ομάδα έχουν δείξει απίστευτη βελτίωση και θέληση, γίνεται πολύ καλή δουλειά και τα σημάδια βελτίωσης είναι φανερά στον αγωνιστικό χώρο καθώς καθρέπτης για τον καθένα είναι το γήπεδο. Σήμερα παρότι μας έλειπαν τα δυο στόπερ και ο Καλούσης και ο Καρατάσιος, οι Τάρτας, Βαφειάδης που έπαιξαν, έπαιξαν λες και ήταν χρόνια μαζί.

Επειδή τυχαίνει να είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο πιστεύω ότι για να παράγεις παίκτες θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που να τρέχουν τις διαδικασίες για την παραγωγή παικτών. Θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση των εγκαταστάσεων για να μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα και θεωρώ ότι όσο πιο μικροί είναι οι παίκτες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ανέβουν επίπεδο.

Βλέπουμε τις μικρές εθνικές ομάδες να διασύρουν τους Ολλανδούς και μετά ψάχνουμε να δούμε αν αυτοί οι παίκτες υπάρχουν. Θα πρέπει λοιπόν να μην παρασυρόμαστε ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε την ουσία του πράγματος που είναι η πρόοδος».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ