Βαθμολογία

Με 19 παίκτες ο Απόλλων Λάρισας στο Μενίδι

Με ελαφρύ χαλάρωμα ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (29/10) η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, την Δευτέρα (30/10) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Αχαρνών με τον Αχαρναϊκό (3 μμ.).

Ο γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης που θα κοουτσάρει την λαρισινή ομάδα στο ντεμπούτο της στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, είδε τον Χρήστο Τζάνη να μην μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά τον απέκλεισε από την αποστολή, στην οποία πήρε 19 ετοιμόπολεμους παίκτες. Εκτός αποστολής επίσης έμειναν για λόγους τακτικής οι Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, όπως και οι νεαροί Πρατσίλας, Λουκάς, Τσιάτας και Παϊτέρης.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Φιρινίδης (Τ), Κραβαρίτης (Τ), Σάββας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρακατσάνης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ι., Σουλίδης, Χατζής, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Σαχινίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς.

- Πριν την προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης, βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος τους μετέφερε την πίστη του για την αγωνιστική τους αξία και τους προέτρεψε να ξεχάσουν αμέσως τον άτυχο αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης και να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και δή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό.

Η λαρισινή αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για την Αθήνα και θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Ελευσίνας ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα. Όσον αφορά τώρα το θέμα του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας αυτό θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη (01/11).