Βαθμολογία

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός

Το καμπανάκι χτύπησε... Δεν ήταν μόνο οι φίλαθλοι εκείνοι που θορυβήθηκαν με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (μία μερίδα πήγε μάλιστα και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη), αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας.

Η ήττα από μόνη της δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο η απόδοση των Πειραιωτών, οι οποίοι για περίπου 70 λεπτά δεν μπορούσαν να κάνουν σχεδόν τίποτα μεσοεπιθετικά. Η πρώτη τελική έγινε στο 51' και η παρθενική πραγματική ευκαιρία στο 78'.

Όλα αυτά βάζουν σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους» και μοιραία ανοίγει και πάλι η σύζητηση για προπονητή. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το πώς προετοίμασε την ομάδα ο Τάκης Λεμονής, αλλά και το κοουτσάρισμα που έκανε, αφού δεν βρέθηκε εμφανώς στην καλύτερη βραδιά του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Εκτίμηση προς το πρόσωπο του 57χρονου υπάρχει, όμως, δεν έχουν δει στον Ολυμπιακό τη βελτίωση που θα περίμεναν και γι' αυτό έχουν μπει σε σκέψεις. Άμεσα δεν γίνεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού ακολουθεί το ματς με την Μπαρτσελόνα και αμέσως μετά o Πλατανιάς. Ωστόσο, στη συνέχεια υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Τότε θα γίνει προσπάθεια, αλλά το θέμα είναι τι θα βρεθεί. Προτάσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή μόνο εάν βρει αυτό που τον καλύπτει.

a-sports.gr