Βαθμολογία

Πετράκης: «Σπουδαία νίκη»

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) κόντρα στην Κέρκυρα με 2-1 και να δείξει ξανά ότι ξέρει από ανατροπές.

Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο Γιάννης Πετράκης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει η ομάδα του να κάνει ξανά εύκολα λάθη, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη τους παίκτες του για το χαρακτήρα που έδειξαν ώστε να γυρίσουν το ματς. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι μέχρι το 60’ έγινε ένα κλειστό, χωρίς φάσεις και ρυθμό παιχνίδι. Στην αλλαγή σχηματισμού μετά τον τραυματισμό του Τζημόπουλου, χάσαμε την αμυντική μας συγκέντρωση και μας έβαλε ένα ωραίο γκολ η Κέρκυρα με μπαλιά στην πλάτη. Μετά έγινε άλλο ματς. Μετά η ομάδα έγινε αυτό που θέλουμε και σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να είμαστε. Δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά.

Η Κέρκυρα σε όλο το ματς είχε μία ευκαιρία στο δοκάρι από δικιά μας ασίστ κι ένα παιδικό λάθος στο τέλος στις καθυστερήσεις. Απαγορεύεται να ξαναγίνουν τέτοια λάθη, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια αυτό που έγινε. Σπουδαία νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Τα τρία παιδιά που μπήκανε ήταν καλοί και μετά βοήθησε ο σχηματισμός. Με την προσωπικότητά τους και την ενέργεια βοήθησαν πολύ την ομάδα».