Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1

Η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Παμλίδη (72'), αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε αρχικά με τον Κόντε (75') και τελικά πήρε τη νίκη με ανατροπή (2-1) χάρη στο γκολ του Γιάκου (82') για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε στη δεύτερη εντός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή. Κι αυτήν, όπως και την πρώτη (3-1 τον Πλατανιά), την πέτυχε με ανατροπή.

Η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Παμλίδη (72'), αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε αρχικά με τον Κόντε (75') και τελικά πήρε τη νίκη με ανατροπή (2-1) χάρη  στο γκολ του Γιάκου (82').

Μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά, οι Ηπειρώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες. Δεύτερη εντός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά μετά την εκτός στην Τρίπολη επί του Αστέρα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Κέρκυρα άφησε πίσω της την ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού κι επέστρεψε στις ήττες. Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ο απολογισμός μακριά από το νησί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62' Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (55' Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68' Χαλκιαδάκης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (79' Κόντος), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60' Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς (87' Ντουαλά), Παμλίδης.

Γκολ: 75' Κόντε, 82' Γιάκος / 71' Παμλίδης.