Βαθμολογία

Φυντάνης: «Ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες»

Αποκλειστικά έργο των ποδοσφαιριστών του χαρακτήρισε ο Ηλίας Φυντάνης τη σημερινή (28/10) νίκη της ΑΕΛ απέναντι στο Λεβαδειακό με 1-0 με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε ότι η ομάδα έχει πολύ βαριά φανέλα, κάτι που το απέδειξε και σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, μια ομάδα που ήρθε αήττητη στη Λάρισα, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για τις γκρίνιες ορισμένων σχετικά με το γεγονός ότι δεν παίζει ο ένας ή ο άλλος κοκ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Φυντάνη:

«Αποδείξαμε ότι φοράμε μια πολύ βαριά φανέλα, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, το αποδείξαμε και σήμερα, αποδεικνύεται από την ημέρα που ανέλαβα, τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα για να είμαστε αήττητοι σε κάθε ματς, ακόμα και στη Λεωφόρο που χάσαμε, για μένα δεν χάσαμε ήταν κλοπή, έπρεπε να έχουμε κερδίσει εκεί. Παίζαμε σήμερα με ένα καλό αντίπαλο, αήττητος, σπάσαμε το αήττητο του, όπως μεγάλης σημασίας ήταν και το "2" στο Πλατανιά, που η ΑΕΛ είχε 7.5 χρόνια να κερδίσει εκτός έδρας σε επίπεδο Super League. Αυτό ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες, ακόμα και σε αυτούς που έπαιξαν στο κύπελλο και οι οποίοι ανα πάσα ώρα και στιγμή δηλώνουν έτοιμοι να αγωνιστούν. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση κάτι το οποίο είδατε όλοι, απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και εφάρμοσαν κατά κανόνα όλα όσα είπαμε.

Θέλω όμως να εκφράσω ένα παράπονο, ένα θέμα που το είχα και στη Παναχαϊκή, βέβαια εκεί είχαν γίνει και χειρότερα. Δεν γίνεται να φωνάζουν κάποιοι να βγει ο ένας να μπει ο άλλος κοκ γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τα προβλήματα, πχ ο Περόνε έπαιξε με ένεση και με τις ενέργειες του κ. Μπασδέκη έπαιξε και έπαιξε και παραπάνω από όσο θα έπρεπε».