Βαθμολογία

Απίστευτο ματς στο ντέρμπι των κ-15

Χάθηκε η μπάλα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη Super League K15. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με το απίστευτο 5-4 κι ενώ οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ, αν και βρέθηκαν να χάνουν με τέσσερα.

Στο 3’ ο Τζαβίδας άνοιξε το σκορ με πέναλτι για το τριφύλλι, ενώ στο 12’ και στο 22' ο Τσοντάκης έγραψε το 3-0 για την ομάδα του. Στο 33' ο Δημοσθενιάδης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κίτσο να μειώνει για τον Ολυμπιακό λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Τσοντάκης έδωσε εκ νέου αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Παναθηναϊκό (5-1) και κάπου εκεί σήμανε η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Ντόης μείωσε σε 5-2, ο Παπανικόπουλος έσφιξε κι άλλο τον κλοιό στο 63’, ενώ ο Ντόης βρήκε ξανά δίχτυα στο 63' για το 5-4.

Αν και υπήρχε πολύς χρόνος ακόμα, εντούτοις ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τους πράσινους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη και τους ερυθρολεύκους να μένουν με την πικρία ότι έφτασαν κοντά σε μία μυθική ανατροπή.

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γογουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης (67’ Πουλιάνος), Κωστόπουλος, Τζαβίδας (30’ Αρσενίου), Κρυπαράκος (62’ Ζαφείρης), Τσοντάκης (83’ Αυγερινός).

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης (56’ Γαρμπής), Κατσόγιαννης (45’ Λιοφάγος) , Σπυριδάκης (45’ Κασέμι), Ντόη, Κίτσος, Πάστρας (37’ Συρμής). Σταμούλης, Λιάτσος (50’ Παπανικόπουλος) , Καραπαναγιωτίδης.