Βαθμολογία

Ήττα με καλή εμφάνιση για την κ-17

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (28/10) το πρωί στο γήπεδο των Γόννων η κ-17 από την αντίστοιχη της Ξάνθης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα φάνηκε ανταγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο Ξάνθη η οποία χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 40' του Φάκη για να φύγει με το τρίποντο από τον θεσσαλικό κάμπο.

Να σημειωθεί πως στον αγώνα υπήρξαν και δύο αποβολές, αφού στο 58′ αποβλήθηκε από την Ξάνθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τενεκές, ενώ στο 70' αποβλήθηκε ο Μάριος Φουρκιώτης από πλευράς ΑΕΛ με απευθείας κόκκινη.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (60' Τσουμάνης), Κοντογιώργος (46' Πετάνι), Φουρκιώτης, Τέλλιος (60' Κόφφας), Καμπέρης, Μπουζούκης (46' Μιλτιάδης), Πακακωνσταντίνου (80' Δημόπουλος), Φουρκιώτης Μ., Πινακάς, Μαλάκος.

Ξάνθη (Κώστας Μπεδρελής): Τασίδης, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Πασσαλής, Τενεκές, Γράβας, Κιούπης (55′ Μανίσογλου), Τσιλιγγίρης (58′ Κοτόπουλος), Γκατζόγιας (63′ Καλογρανάς), Φάκης (85′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (70′ Κωσταρέλλης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Ένα παιχνίδι με πολύ αέρα ο οποίος ευννούσε την Ξάνθη στο πρώτο μέρος, εμάς στο δεύτερο όπου ήμασταν καλύτεροι, έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας, ακόμα δεν είμαστε πλήρως στο επίπεδο ομάδων όπως η Ξάνθη, αυτό θέλουμε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το βήμα παραπάνω όσο αυτά, τα παιχνίδια δηλαδή, προχωράνε. Και την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Σίγουρα επηρεαστήκαμε από την αποχή των τριών εβδομάδων έπαιξε και αυτό το ρόλο του απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη από μας. Σίγουρα υπάρχουν προσδοκίες, αλλά όπως είπα είμαι ευχαριστημένος».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ