Βαθμολογία

Ενίσχυση στον άσο ο Αστέρας Ιτέας!

Σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Πάππου. Ο 31χρονος γκολκίπερ αναμένεται να θωρακίσει τα γκολποστ του συλλόγου, καθώς έχει περάσει από σημαντικές ομάδες και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Φωκαιό τερματοφύλακα Παναγιώτη Πάππο. Ο Παναγιώτης που στο ξεκινημα της «πλούσιας» καριέρας του, είχε φορεσει την φανελα του Αστέρα, (εχει αγωνισθεί σε: Αστέρα Ιτεας, Φωκικό, Οδ.Νυδρίου, Α.Ο. Κύμης, Καλαμάτα, ΠΑΣ Λαμία, Αιολικό, Ρόδο) έρχεται να δώσει μία πολύτιμη λύση στην ομαδα μας κάτω απο τα δοκάρια.

Ο Πάππος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρουμενος που βρίσκομαι μετα απο καιρό, ξανά, στον Αστέρα Ιτέας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαντούβαλο και το Δ.Σ. της ομάδας για την συνεργασία αυτη. Απο την πλευρά μου Θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε η ομαδα να πετύχει τους στόχους της. Σε ένα φετινό πρωτάθλημα που ο κάθε αγώνας ειναι και ένας τελικος».

Ο Πρόεδρος Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλωσοριζει τον Παναγιώτη στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΑΣΤΕΡΑ και του εύχεται να έχει μια ακομη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία καθώς και να βοηθήσει τα μεγιστα στην υλοποιηση των στόχων της ομαδας μας».