Βαθμολογία

Νέος πρόεδρος στην Καρπερή!

Νέα εποχή για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, όπου την διοικητική ηγεσία αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μάνος. Τέλος εποχής στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής για τον πρόεδρο Δημήτρη Ράπτη, που ανήμερα της ονομαστικής του εορτής τάραξε τα νερά, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του αμετάκλητα! Η φυγή του αφορά γενικότερα τη διοίκηση, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω, ενώ οι άμεσες ζυμώσεις για τη διαδοχή του φέρνουν στην προεδρία τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Μάνο(αριστερά), παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πλέον επιχειρηματία στην Ηράκλεια.

Ο νέος πρόεδρος είχε ενεργό ρόλο, μαζί με το νυν παίκτη του Ηρακλή, Παντελή Κρυστάλλη, που ήταν τεχνικός διευθυντής, στο «χτίσιμο» της ομάδας το καλοκαίρι και είναι αυτός που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία των νεοφώτιστων στην Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα, με την ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη γυμνάζεται και ίσως αποκτηθεί άμεσα ο Κρητικός γκολκίπερ, Σταύρος Μπρόκος, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με θητεία παλιότερα σε Πανσερραϊκό, Άγιο Νικόλαο και Οδυσσέα Αναγέννησης, αφού στον «άσο» υπάρχουν μόνο οι Χατζηδάκης και Κασίμης.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή επωφελούμενος του ρεπό στον 1ο όμιλο, ο Μέγας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή και έτσι γνώριμα πρόσωπα θα βρεθούν στην Ηράκλεια για το ματς.