Βαθμολογία

Επισημοποίησε τα «διαζύγια» ο Ολυμπιακός Βόλου

Επίσημη μορφή πήρε η αποχώρηση των Τάσου Χατζόγλου, Γιώργου Πατσή και Σταύρου Πολυχρονιάδη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την Παρασκευή (27/10) την αποδέσμευσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει κι επίσημα τη λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Χατζόγλου, Γιώργο Πατσή και Σταύρο Πολυχρονιάδη και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους».

Παράλληλα, οι Βολιώτες γνωστοποίησαν την ένταξη των Γιώργου Λίταινα και Γιώργου Κυριάκου στο προπονητικό τιμ καθώς και την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κ.κ. Γιώργο Λίταινα και Γιώργο Κυριάκο.

Ο κ. Λίταινας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, πολύ γνωστός στην κοινωνία της πόλης, με μεγάλη εμπειρία στο χώρου του αθλητισμού, καθώς έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες και σε ακαδημίες ως προπονητής ποδοσφαίρου. Από την πλευρά του ο κ. Κυριάκος έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και στο παρελθόν ανήκε στο προπονητικό team της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, όταν η ομάδα έπαιζε στη Football league.

Ο μεν πρώτος έχει αναλάβει τον ρόλο του υπευθύνου φυσικής κατάστασης και ο δεύτερος του προπονητή φυσικής κατάστασης των ερυθρολεύκων. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου αποχώρησε από την ομάδα μας, εξαιτίας προσωπικών και επαγγελματικών του ζητημάτων και η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αρχικά τον ευχαριστεί για την έστω σύντομη συνεργασία και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».