Βαθμολογία

Austrian Boys: Ζητούν παραίτηση Καπουρνιώτη!

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν την παραίτηση του Μ. Καπουρνιώτη από την αντιπροεδρία του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ. Η ανακοίνωση: «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα αποκαλύψεων. Ενώ το ΕΑΚ  εδώ και δύο μέρες είναι σε περίοδο επανασποράς του χλοοτάπητα  η αγαπημένη ομάδα του Δήμου Βόλου, Πύδνα, σήμερα το πρωί προπονήθηκε στο χώρο του ΕΑΚ, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Για εμάς αυτή η αποκάλυψη είναι μια επιβεβαίωση των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων κατά του υπευθύνου του Δήμου Βόλου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, κ. Καπουρνιώτη, που τυγχάνει να είναι και προπονητής στην γυναίκεια ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Δεχτήκαμε σκληρή κριτική από συνοπαδούς αλλά και από μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά μετά και το σημερινό δικαιωθήκαμε.

Καλούμε σήμερα τον κ. Καπουρνιώτη να παραιτηθεί από τον Δήμο Βόλου και να αφοσιωθεί στα χρέη του ως προπονητής , ειδάλλως εμείς κοροϊδία μπροστά στα ματιά μας δε δεχόμαστε. Η αποχή μας από τους αγώνες θα συνεχιστεί όσο ο κ. Καπουρνιώτης θα το παίζει σε διπλό ταμπλό».