Βαθμολογία

Δάνεισε στον Α.Ο. Θήβας ο Λεβαδειακός

Δεν σταματάει η ενίσχυση στον Α.Ο. Θήβας, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Παντίσκου. Οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (26/10) τον δανεισμό του 18χρονου μέσου από τον Λεβαδειακό. Ο νεαρός άσος που αγωνιζόταν στην Κ20 των «πρασίνων» θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Θεόδωρου Παχατουρίδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου από την Κ20 της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός του 18χρονου μέσου Παναγιώτη Παντίσκου.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός Ιωάννη Κομπότη για την συμβολή του ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ».

«Διαζύγιο» με Τσακιράκη και Κρίτσα

Πάντως, ο Α.Ο. Θήβας γνωστοποίησε και την αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι Κωνσταντίνος Τσακιράκης και Νίκος Κρίτσας αποτελούν παρελθόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους Κωνσταντίνο Τσακιράκη και Νικόλαο Κρίτσα. Τους ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας»