Βαθμολογία

Πλήγμα με Νταλό στον Πανιώνιο

Τις υπηρεσίες του Μπορίς Νταλό για αρκετό χρονικό διάστημα θα στερηθεί ο Πανιώνιος. Ο Γάλλος πλέι μέικερ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (24/10) και διαγνώσθηκε με ρήξη εξωθυλακοσυνδεσμικού συστήματος του δεξιού ποδιού. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός παρκέ για 2 με 3 εβδομάδες. Σημειώνεται πως τραυματίας παραμένει και ο Έιβερι Γούντσον, ο οποίος όμως παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ: «Ρήξη εξωθυλακοσυνδεσμικού συστήματος του δεξιού ποδιού, υπέστη ο Μπορίς Νταλό στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (25/10). Ο Γάλλος πλέι μέικερ άρχισε άμεσα συντηρητική αγωγή και ο χρόνος της αποθεραπείας του, υπολογίζεται αρχικά σε 2-3 εβδομάδες και θα γίνει επαναξιολόγηση από τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη στο ΙΑΣΩ General, την επόμενη εβδομάδα.

Ενόψει του αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA με τον Κόροϊβο, το Σάββατο (28/10, 16.30) δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό, Βαγγέλη Ζιάγκο, ο Εϊβερι Γούντσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο Αμερικάνος έχει παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση».