Βαθμολογία

Έκανε επέμβαση ο 20χρονος με το μεγαλύτερο πέος

Ο Horace Owiti Opiyo παρατήρησε πριν από 11 χρόνια μια κύστη στα γεννητικά του όργανα και ένα χρόνο αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, δεν απαλλάχθηκε από την κύστη, η οποία εμφανίστηκε ξανά και συνέχιζε να μεγαλώνει, με τους όρχεις του να είναι 20 φορές μεγαλύτεροι από το μέσο μέγεθος. Το πέος του είχε φτάσει το ένα μέτρο και ζύγιζε πέντε κιλά.

Ο Horace διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση, η οποία τον έκανε να χάσει τη ζωή του. Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το σχολείο. Επειδή δεν είχε τα χρήματα να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση κατέφυγε στα βότανα τα οποία δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Όταν η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από τα social media πήρε τη βοήθεια που χρειάζονταν και η ζωή του άλλαξε.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Jaramogioginga Odinga εξέτασαν τον νεαρό άνδρα και διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση. Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να μειώσει το μέγεθος και να ανακατασκευάσουν το πέος του ώστε να είναι λειτουργικό.

«Όταν σηκώθηκα εντυπωσιάστηκα που το σώμα μου ήταν τόσο ελαφρύ. Είχε φύγει όλο το βάρος. Πλέον κολυμπώ. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά κοντά στο νερό εξαιτίας του βάρους. Τώρα μπορώ να τρέξω και να παίξω ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι ελεύθερος! Προσπαθώ όσο το δυνατόν περισσότερο να «χτίσω» τον εαυτό μου και να παντρευτώ. Το επόμενο βήμα όμως είναι να σπουδάσω. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», είπε ο Horace, όπως αναφέρει η Mirror.