Βαθμολογία

Παράσχος: «Με μία νίκη θ' αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών»

Μία ακόμη ήττα γνώρισε το απόγευμα της Πέμπτης (26/10) ο Πλατανιάς, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ήταν καλός ούτε με τον ΟΦΗ με τον Γιώργο Παράσχο να επισημαίνει ότι έπρεπε να δώσει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, αφού ακολουθεί το ματς με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ότι η υπάρχει γκαντεμιά στην ομάδα του αυτή την περίοδο και ότι πληρώνει το κάθε λάθος της, ενώ προσέθεσε πως με μία νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάνω απ' όλα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Ειδικότερα στο α' ημίχρονο ήταν καλύτερος από μας. Παρατάξαμε μία ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς. Δυστυχώς, εν όψει του αγώνα της Κυριακής όπου δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος, η Λαμία έπαιξε Τρίτη ενώ εμείς Πέμπτη κι έτσι ήταν φυσιολογικό να προστατέψουμε κάποια παιδιά. Στο β' ημίχρονο μπορέσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι, ισορροπήσαμε, έχοντας έναν καλό ρυθμό. Εγιναν αξιόλογες φάσεις και στις δύο εστίες. Γενικά ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια και νομίζω ότι με αυτό που παρουσίασε και είδα σήμερα πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή ομάδα και με τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος θα είναι από τους πρωταγωνιστές».

Για το ότι χειροκροτήθηκε ξανά από τον κόσμο του ΟΦΗ: «Σας είπα, ο κόσμος του ΟΦΗ με έχει σκλαβώσει. Με οποιαδήποτε ομάδα και αν έρθω πραγματικά αισθάνομαι την ίδια εικόνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να είναι σίγουροι ότι τον ΟΦΗ τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το πού πονάει ο Πλατανιάς, αμυντικά ή επιθετικά: «Το άσχημο είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ακόμα την ισορροπία μας. Μέχρι σήμερα έλειπαν πολλοί αμυντικοί παίκτες αλλά τώρα επανέρχονται και πιστεύω ότι θα βρούμε αυτή την ισορροπία στην άμυνα. Η μπάλα όμως θέλει και τύχη... Γι' αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Ο αντίπαλος θα μας κάνει 1-2 τελικές και θα πετύχει γκολ. Εμείς στο παιχνίδι που πέρασε την Κυριακή κάναμε... 15 ευκαιρίες και δεν πετύχαμε τίποτα. Υπάρχει γκαντεμιά στην ομάδα. Αυτή την εποχή οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι με μία νίκη θ' αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών που τους έχει πάρει από κάτω, αλλά και γενικότερα για την ομάδα ώστε ν' αλλάξει αυτό το κλίμα».