Βαθμολογία

Βαρύ κλίμα και προβληματισμός στη Χαλκίδα

Καθυστερήσεις πληρωμών και τάσεις φυγής από τους ποδοσφαιριστές. Βαρύ κλίμα και έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο.Χ. καθώς η πληρωμή μισθοδοσίας του Σεπτέμβρη η οποία ήταν να γίνει 10-15 Οκτώβριου, δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η διοικητική αστάθεια που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας σε όλα τα επίπεδα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν παρέστησαν στην προπόνηση της Τετάρτης και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ίδιο να συμβεί και σήμερα (Πέμπτη 26/10).

Η αποχή από τις προπονήσεις οφείλεται στο ότι η διοίκηση της Χαλκίδας δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές της υποχρεώσεις,  αρκετοί είναι οι  ποδοσφαιριστές που  έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για  αποχώρηση από την ομάδα. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα και την αναμπουμπούλα που επικρατεί ματαιώθηκε, η ιδέα για φιλικό αγώνα με ομάδα Γ’ Εθνικής που ήταν να προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Επίσης μία ανάσα από την ανάληψη καθηκόντων τεχνικού διευθυντή βρέθηκε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος,αλλά από το «τσουνάμι» αντιδράσεων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, η ιδέα εγκαταλείφθηκε