Βαθμολογία

Με Κολομητρούση (;) στο Μενίδι ο Απόλλων Λάρισας

Η βαριά και ντροπιαστική ήττα με 7-0 από την ΑΕΚ στο στάδιο Αλκαζάρ για τον θεσμό του κυπέλλου έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας με την λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Πλέον η λαρισινή ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, μετά το έκτακτο συμβούλιο που έγινε και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον 42χρονο τεχνικό και ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά δεδομένου και του αγώνα της Δευτέρας (30/10) με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς είναι σε επαφές με διάφορους προπονητές προκειμένου να βρει τον κατάλληλο που θα οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολύ δύσκολα θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Θεοδοσιάδη πριν το ματς στην Αθήνα και το πιθανότερο σενάριο είναι στον πάγκο την Δευτέρα να κάτσει ο προπονητής της ομάδας νέων Κώστας Κολομητρούσης.

Πολύ πιθανό δηλαδή φαντάζει το σενάριο ο καταξιωμένος τεχνικός και παλαίμαχος πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΛ Κώστας Κολομητρούσης να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αχαρναϊκό.