Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το Αλκαζάρ

Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στο φινάλε της Σ/Τ στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Χιμένεθ: «Μέχρι να μπει το πρώτο γκολ…»

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ, ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στη Σ/Τ τα εξής: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ δεν ήταν όλα τόσα εύκολα. Αν δεν είχε μπει τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ τότε δεν θα ήταν όλα τόσο εύκολα».

Θεοδοσιάδης: «Συγνώμη στον κόσμο…»

Μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε στη Σ/Τ τα εξής: «Να ευχηθώ στον αντίπαλο προπονητή τα καλύτερα. Για το ματς, σίγουρα ένα άσχημο σκορ για εμάς. Συγνώμη για τον κόσμο που ήρθε. Το αποτέλεσμα αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε. Στο ματς με Αχαρναϊκό θα είμαστε διαφορετοί. Παίξαμε απέναντι στην ΑΕΚ, μια τόσο σοβαρή ομάδα. Το επίπεδο ήτανε υψηλό. Το επίπεδο της ομάδας μας δεν είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το ματς».

Ανδρέου: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου».

Από πλευράς παικτών, ο νεαρός παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Ανδρέου είπα τα εξής: «Ευχαριστώ το προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου. Κοιτάμε μπροστά και το ματς με τον Αχαρναϊκό».