Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Κισσαμικός 2-1

Πλώρη για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος έβαλε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Κισσαμικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού.

Οι Αρκάδες, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έτσι την τελευταία αγωνιστική χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την χανιώτικη ομάδα προκειμένου να ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στους "16".

Ο Κισσαμικός προηγήθηκε στο 40' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξυδά, με τους Αρκάδες να φτάνουν στο 1-1 στο 44' με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. Το τελικό 2-1 πέτυχε στο 64' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71’ Νικόλτσης).