Βαθμολογία

Καταδίκασε με σκληρά λόγια το πανό κατά του Σαββίδη ο Στράτος

Οργή προκάλεσε το εμετικό πανό που σηκώθηκε στα ρώσικα κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Με δήλωσή του το πρωί της Πέμπτης (26/10), ο Γιώργος Στράτος το καταδίκασε, κάνοντας λόγο για «εμετό, αηδία, θλίψη, οργή».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας κάλεσε «όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους», να ενωθούν «για να σώσουμε ο, τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας».

Αναλυτικά: «Πληροφορήθηκα τη μετάφραση του πανό που αναρτήθηκε στο Στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της οικογενείας του. Εμετός, αηδία , θλίψη , οργή. 

Οι λέξεις αδυνατούν να ανταποκριθούν γιατί οι λέξεις αποτυπώνουν λογική. Και από κάθε τέτοια ενέργεια, οποιονδήποτε κι αν αφορά, οπουδήποτε κι αν γίνεται, οποιοιδήποτε κι αν την κάνουν, η λογική έχει εξαφανισθεί.

Σκοπός της δήλωσής μου αυτής δεν είναι μία ακόμη ατελέσφορη φιλολογική καταδίκη ενός συμβάντος που ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου. Μία σφαίρα του παραλόγου που και η ίδια η ΠΑΕ προς τιμήν της καταδίκασε. Απευθύνομαι σε όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο, τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας. Όσο υπάρχει καιρός…».