Βαθμολογία

Τσόγιας: «Ποδοσφαιρική γιορτή για τη πόλη της Λάρισας»

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Απόλλωνα Λάρισας που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε ο «Χρυσός» Χορηγός του Απόλλωνα, κ. Νίκος Τσόγιας που θέλησε να καλέσει τον κόσμο της Λάρισας στο Στάδιο Αλκαζάρ να απολαύσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ.

«Η σημερινή αναμέτρηση του Απόλλωνα αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή για τη πόλη της Λάρισας. Ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει μια παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την ΑΕΚ, σε ένα Στάδιο όπου έχει γραφτεί η ιστορία μιας ολόκληρης πόλης και μίας ποδοσφαιρικής επανάστασης. Αυτής της ΑΕΛ, η οποία και γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να καλέσω όλον τον κόσμο της Λάρισας να δώσει το παρόν στο Στάδιο Αλκαζάρ και να ενισχύσει την ομάδα μας για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μόλις από τον πρώτο χρόνο παρουσίας μας στις επαγγελματικές κατηγορίας της χώρας».