Βαθμολογία

Στην εντατική ο Ρόμπι Γουίλιαμς

Να αναβάλλει τις συναυλίες του στη Ρωσία αναγκάστηκε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος μπήκε στην εντατική. Ο τραγουδιστής σε μήνυμά του στο Youtube καθησύχασε τους θαυμαστές του, εξηγώντας του τι συμβαίνει και διαβεβαιώνοντάς τους πως είναι καλά στην υγεία του και όσο περνάει ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερα. Αναλυτικά ο τραγουδιστής αναφέρει στο βίντεό του:

«Γεια σε όλους. Robbie Williams εδώ, σας δίνει μια ενημέρωση για το πού βρίσκομαι και το πώς είμαι. Το πώς είμαι είναι πολύ καλά. Αναρρώνω από μια ασθένεια τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η ασθένεια με χτύπησε στο τέλος τις περιοδείας μου.

Μια περιοδεία που πήγαινε τόσο καλά. Το κοινό ήταν εκπληκτικό. Εγώ ήμουν καλά. Οι μουσικοί ήταν απίστευτοι. Ήμουν ένας στρατιώτης και είχα ανάγκη να ολοκληρώσω αυτήν την περιοδεία. Είχα ανάγκη να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη. Τότε όμως πήρα τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων και ήταν ανησυχητικά και κατέληξα στην Εντατική. Έτσι δεν μπορούσα να πάω. Έχω να ακυρώσω συναυλίες για λόγους υγείας από το 1998. Ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να το κάνω, κάτι συμβαίνει. Και απλά δεν μπορώ να το κάνω.

Ρωσία, σε αγαπώ. Ανυπομονώ να έρθω και να δώσω τις συναυλίες κάποια στιγμή. Να τραγουδήσω σαν Ρώσος μαζί σας. Ανυπομονούσα να δω πώς θα πάει αυτό. Πήρα όλες τις θετικές σας σκέψεις και όλες τις προσευχές σας. Όλα αυτά σήμαιναν πολλά για μένα. Ειδικά πριν πέντε εβδομάδες ήταν μια περίεργη περίοδος. Τώρα είμαι vegan, κάνω pilates και γιόγκα κάθε μέρα και έχω ένα πραγματικά μεγάλο μπέργκερ τις Κυριακές! Οπότε δεν είμαι τελείως αυτός ο τύπος. Τρώω ακόμα μπέργκερ! Έχω ένα γεύμα… απιστίας!

Φροντίζω όμως τον εαυτό μου και απλά ήθελα να τα μοιραστώ αυτά μαζί σας. Και να πω: Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη θετική σας ενέργεια και τις ευχές σας. Δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω στη δουλειά. Δεν νιώθω 100% έτοιμος αλλά κοντεύω. Και θα είμαι καλύτερα από ποτέ. Ειρήνη και αγάπη σε όλους!».