Βαθμολογία

Ολυμπιακός Β.: Συνεχίζεται η προετοιμασία, στα Φάρσαλα οι οργανωμένοι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β., Κώστας Μπράτσος είδε πόσο πολύ τον στηρίζουν οι διοικούντες παρά την αμφισβήτηση κάποιων κύκλων στη Γ.Σ. της Δευτέρας. Έτσι, θέλησε και ο ίδιος να δικαιώσει αυτούς τους ανθρώπους και προπόνησε δύο φορές την Τετάρτη τους παίκτες του, αρχικά το πρωί σε κλειστό χώρο, δουλεύοντας μόνο πάνω στη φυσική κατάσταση, και στη συνέχεια το απόγευμα ο Ολυμπιακός Β. φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερμή.

Αυτό συνέβη, καθώς λόγω της βροχής η τεχνική ηγεσία ήθελε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, όπως το πλαστικό γήπεδο του Ερμή, και δεν επιθυμούσε να μπουν οι παίκτες στο βαρύ εξαιτίας της κακοκαιρίας τερέν στην Άλλη Μεριά, όπου οι παίκτες θα γυμναστούν την Πέμπτη. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Παπαϊωάννου, ενώ όλοι οι άλλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός Β. θα ξαναμπεί στο Πανθεσσαλικό από την επόμενη βδομάδα. Παράλληλα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα την Κυριακή στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου και οι Austrian Boys διοργανώνουν εκδρομή, με ώρα αναχώρησης τις 12.30μ.μ. από τα γραφεία συνδέσμου στην Αναλήψεως. Το κόστος είναι 6 ευρώ και οι συμμέτοχες μπορούν να δηλώνονται ως την Παρασκευή στο τηλέφωνο 6974 145882.