Βαθμολογία

Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Ντελφίνο

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Κάρλος Ντελφίνο, αφού η Μπασκόνια ενημέρωσε για την απόφασή της να μην επεκτείνει το δίμηνο συμβόλαιο του έμπειρου φόργουορντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι έδωσε το καλοκαίρι στον Κάρλος Ντελφίνο μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στην EuroLeague, με τη φανέλα της Μπασκόνια. Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, αφενός για να καλύψει τα κενά που υπήρχαν στην περιφέρειά της, αφετέρου για να παλέψει για ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο.

Το δεύτερο δεν το κατάφερε πάντως, αφού δεν έπεισε με την παρουσία του στη Fernando Buesa Arena. Έτσι, η σημερινή (25/10) ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας περί αποχώρησής του από αυτή, δεν προκαλεί εντύπωση. Η Μπασκόνια ενημέρωσε πως το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να επεκταθεί, τον ευχαρίστησε όμως για την προσφορά και την προσπάθειά του αυτόν τον μήνα. Έτσι, ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί ούτε στην αποψινή (25/10) αναμέτρηση με τη Βαλένθια, είτε σε αυτές που θα ακολουθήσουν.