Βαθμολογία

Ανανέωση χορηγίας με DELOPOYLOS TRANS για Απόλλων Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στην οποία ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την επιχείρηση DELOPOYLOS TRANS, των αδελφών Ντελόπουλου.

Έτσι η επιχείρηση που έχουν δημιουργήσει εδώ και 15 χρόνια οι αδελφοί Ντελόπουλοι, με έδρα το Βελεστίνο, θα είναι και φέτος στους Ένθερμους Υποστηρικτές της λαρισινής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στις τάξεις των Ένθερμων Υποστηρικτών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας συγκαταλέγονταν κι εξακολουθεί να συγκαταλέγεται η επιχείρηση DELOPOYLOS TRANS, η οποία και συμφώνησε στην ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με τον σύλλογο.

Εδώ και 15 χρόνια οι αδελφοί Ντελόπουλου έχουν δημιουργήσει μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες μεταφορών, με έδρα το Βελεστίνο Μαγνησίας και υποκατάστημα στο 8ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου.

Ο στόλος της επιχείρησης διαθέτει ποικιλία φορτηγών και εξοπλισμό εκφόρτωσης, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των πελατών, αναλαμβάνοντας την ασφαλή μεταφορά και έγκαιρη παράδοση όλων των προϊόντων, αλλά και διανομές, αποθηκεύσεις, μετακομίσεις και ενοικιάσεις ή πωλήσεις containers.

Πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση του οικογενειακού πνεύματος και των δεσμών που αναπτύσσονται στις τάξεις της ΠΑΕ Απόλλων με όλους όσους συνεργάζονται μαζί της, με συνέπεια να είναι αυτονόητες οι ευχαριστίες όλων προς του αδελφούς Ντελόπουλου για την απόφασή τους να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας.