Βαθμολογία

Δυο ακόμα χορηγοί για τον Απόλλωνα Λάρισας

Δυο ακόμα επιχειρήσεις ανήκουν από σήμερα (25/10) στην ομάδα Ένθερμων Υποστηρικτών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και πιο συγκεκριμένα το Lobster Espresso Bar & More και το Marbella Summertime.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί την ένταξη δύο ακόμη τοπικών επιχειρήσεων στην ομάδα των Ένθερμων Υποστηρικτών της και συγκεκριμένα του Lobster Espresso Bar & More και του Marbella Summertime, γεγονός για το οποίο και ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη τους κ.Λευτέρη Χατζή.

Το Lobster Espresso Bar & More βρίσκεται στην οδό Παπακυριαζή 20, στην πλατεία Ταχυδρομείου, στο κέντρο της Λάρισας κι εξυπηρετεί τους θαμώνες του σ’ έναν προσεγμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με ή χωρίς κρατήσεις, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο must χώρους εστίασης της πόλης.

Όσο για το Marbella Summertime, βρίσκεται στον Αγιόκαμπο της Λάρισας και διαθέτοντας beach bar με εκλεκτή ελληνική αλλά και μεσογειακή κουζίνα, γρήγορο service και ειδικό χώρο στάθμευσης, δεν μπορεί παρά να συνιστά τον ιδανικό προορισμό του καλοκαιριού.

Για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ Απόλλων δηλώνει περιχαρής για την ανταπόκριση που βρίσκει η προσπάθειά της στον χώρο των τοπικών επιχειρήσεων κι εγγυάται την καλύτερη δυνατή συνεργασία.