Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται το τριήμερο 28, 29 και 30 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA τον Λεβαδειακό με στόχο την δεύτερη φετινή της νίκη και πρώτη εντός έδρας με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά τη νίκη στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Από την άλλη οι Βοιωτοί έχουν ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα και παραμένουν μετά από οκτώ παιχνίδια αήττητοι και αυτό θα επιδιώξουν να συνεχιστεί και στη Λάρισα. Η αναμέτρηση το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10) στις 15:00 με απευθείας μετάδοση από το Novasports 2.

Κατά τα άλλα την αγωνιστική αυτή υπάρχει στο μενού και το ντέρμπι των "αιωνίων" αντιπάλων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Αναμέτρηση που μπορεί να μην έχει την αίγλη άλλων ετών, όμως αυτά τα παιχνίδια παραμένουν πάντα ντέρμπι, οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες και οι φίλαθλοι των δυο ομάδων τα παρακολουθούν με "κομμένη την ανάσα". Το αυτό αναμένεται να συμβεί και φέτος, ένα παιχνίδι και αυτό Σάββατο με ώρα έναρξης στις 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα παίξουν ...μπάλα την αγωνιστική αυτή η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους για επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει επικίνδυνη έξοδο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, την Κυριακή (29/10) στις 19:30, ενώ την ίδια ώρα, αλλά την Δευτέρα (30/10) η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα. Τέλος εκτός έδρας αναμέτρηση για τον πρωτοπόρο Ατρόμητο ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15:00 την Ξάνθη σε παιχνίδι με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

15:00 ΑΕΛ - Λεβαδειακός: Novasports 2

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα: Novasports 2

19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Novasports 1

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

15:00 Ξάνθη - Ατρόμητος: Novasports 2

17:15 Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Novasports 2

17:15 Λαμία - Πλατανιάς: Novasports 3

19:30 Πανιώνιος - ΑΕΚ: Novasports 1

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

19:30 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 1