Βαθμολογία

Με Λεβαδειακό η κ-20, με Ξάνθη η κ-17

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες υποδομής της ΑΕΛ το προσεχές Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου. Οι ομάδες υποδομής της ΑΕΛ αγωνίζονται αμφότερες εντός Λάρισας με την κ-20 να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και την κ-17 να κοντράρεται με την Ξάνθη.

Όσον αφορά την κ-20, αγωνίζεται όπως είπαμε με τον Λεβαδειακό για την 9η αγωνιστική, αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (29/10) στις 15:00, στο Αλκαζάρ. Αγωνιστικά η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις έναν βαθμό, όμως αυτός ήρθε απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο Κορωπί σε παιχνίδι που η ΑΕΛ αδικήθηκε, ενώ οι Βοιωτοί βρίσκονται στην 9η θέση με εννιά βαθμούς.

Η κ-17 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ξάνθης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, σε παιχνίδι ντέρμπι, ανήμερα της Επετείου του "ΟΧΙ" στις 11:30, παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Γόννων. Αγωνιστικά η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα είναι στην δεύτερη θέση με εννιά βαθμούς, έναντι δεκατριών της πρωτοπόρου Ξάνθης και με νίκη θα πλησιάσει στον έναν βαθμό, εξ ου και ο χαρακτηρισμός ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

7η αγωνιστική

κ-17: (11:30) ΑΕΛ - Ξάνθη, Δημοτικό Γήπεδο Γόννων

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

9η αγωνιστική

κ-20: (15:00) ΑΕΛ - Λεβαδειακός, Στάδιο Αλκαζάρ