Βαθμολογία

«Δεν είχαμε να κάνουμε μόνο με τον αντίπαλο»

Μιλώντας σε τοπικό ιστότοπο της Καβάλας, ο προπονητής του Αετού Ορφανού, Παντελής Στυλιανού εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αρη Αβάτου.

Αναλυτικά τόνισε: « Δεν είχαμε να κάνουμε μόνο με τον αντίπαλο. Οσον αφορά τη δική  μου ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσανε το πλάνο που είχαμε πιστά. Είχαμε να κάνουμε με μια αναγκαστική αλλαγή, όπου ήταν πέναλτι και αποβολή. Ο Ελέζη πολύ νωρίς βγήκε έξω ενώ και ο Καραγιαννίδης πριν το ημίχρονο έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν με τη διαιτησία όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι. Αντιμετωπίσαμε επίσης μια εχθρική κατάσταση.  Εκτός από το διαιτητή και από παράγοντες του Αρη αλλά και από φιλάθλους. Δε βοηθάνε στο ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές. Είχα να δω τέτοια πράγματα από τον καιρό που έπαιζα εγώ στη Δ` Εθνική.  Ηταν εκεί παρατηρητής και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνος. Ο διαιτητής μόλις τελείωσε το ματς έτρεξε αμέσως στα αποδυτήρια για να μη δει το ακριβώς γινόταν. Πρώτη φορά είδα να βγαίνει κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή ενώ τον έχει πιάσει από το λαιμό ο αντίπαλος προπονητής.  Πόσα χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό; Βοηθάνε όλα αυτά σε κάτι; Δεν είχε και κάμερα, πρώτη φορά σε αγώνα του Αρη εντός έδρας. Παρά τις αντιξοότητες παλέψαμε το παιχνίδι έστω με 10 παίκτες. Στο τέλος παίξαμε με δυο αμυντικούς για να μπορέσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς  δεν μετράει μόνο το αγωνιστικό.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».