Βαθμολογία

OK με το Στάδιο Αλκαζάρ

Διευθετήθηκαν σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 24/10) και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την άδεια του σταδίου Αλκαζάρ και έτσι ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας - ΠΑΕ ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη (26/10) και ώρα 19.30 στο εν λόγω γήπεδο. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα αυτόν.

Οι φίλαθλοί μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 671 995) έχοντας κοντά τους την αστυνομική ταυτότητα, για να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους, Για την διευκόλυνση των φιλάθλων τα γραφεία θα λειτουργήσουν από ως εξής:

Τετάρτη από τις 10 πμ. εως 8 μμ. Πέμπτη από 10 πμ. εως 2 μμ. Ανήμερα του αγώνα τα εισιτήρια θα δίνονται από τις 4 μμ εως και την έναρξη του αγώνα από τα ταμεία του σταδίου Αλκαζάρ. Να θυμίσουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

- ΘΥΡΕΣ 2, 4, 9, 10, 11, 12: 10 ΕΥΡΩ - ΘΥΡΑ 3: 15 ΕΥΡΩ

Αξίζει να τονίσουμε ότι:

- Όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο και με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμή εισόδου για την πρώτη επίσημη εντός έδρας, αναμέτρηση πρωταθλήματος Football League της ομάδας μας, με την Βέροια (05/11), με έκπτωση 50%, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.

- Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι λόγω αυξημένης ζήτησης δόθηκε παράταση μέχρι και αύριο Τετάρτη (25/10) για την διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.