Βαθμολογία

Με 20 παίκτες η αποστολή της Παναχαϊκής για τη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (24/10) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει της αυριανής (25/10 17:15) αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης των Πατρινών, που έγινε το πρωί, ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή που έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για τη Λάρισα και η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Μπαμπούνης, Μπούτιβας, Πολίμος, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μωραϊτης, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Σούλης που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά την αποστολή της Παναχαϊκής αποτελούν οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Στεργίδης, Μασούρας, Ελευθεριάδης, Σπανός, Αντωνακόπουλος, Γκέσιος.