Βαθμολογία

Και η EXALCO Α.Ε. στους χορηγούς του Απόλλωνα Λάρισας

Μια ακόμα σημαντική συμφωνία για χορηγία ενόψει της φετινής σεζόν έκλεισε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καθώς ήρθε σε συμφωνία με την EXALCO Α.Ε..

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου της χώρας, με πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, ενώ η εν λόγω συνεργασία είναι πολύ σημαντική δεδομένης και της σύνδεσης της οικογένειας Καντώνια με την ιστορία της ΑΕΛ και του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου της χώρας, η EXALCO Α.Ε., αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς εντάσσεται στην ομάδα των Επίσημων Υποστηρικτών της ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αν και δεν χρειάζονται συστάσεις, οφείλουμε να καταγράψουμε κατ’ αρχήν, ότι η Exalco Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη Λάρισα, καταγράφει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ιστορία του ελληνικού αλουμινίου κι έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Η Exalco αποτελεί ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών, όπως αποδεικνύεται από την δραστηριότητά της και στο εξωτερικό.

Καθένας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντική θεωρείται στις τάξεις του Απόλλωνα η εν λόγω συνεργασία, με δεδομένη και την σύνδεση της οικογένειας Καντώνια με την ιστορία του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ευχαριστεί και προσωπικά τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Καντώνια, δίνοντας την υπόσχεση πως η ομάδα στο σύνολό της, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να φανεί αντάξια των προσδοκιών.