Βαθμολογία

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Τούρκο παραγωγό...

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τη Ραμόνα στο «My style rocks» μέσα κι έξω από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ! Και τι εννοώ με αυτό; Το μοντέλο από τη Ρουμανία έχει δημιουργήσει θέμα όχι μόνο μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής και των συμπαικτριών της, αλλά και σε ό,τι αφορά τα Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ θα έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1,απόψε, Τρίτη 24 Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά. Κι αυτό γιατί την περασμένη Πέμπτη η παραγωγή αποφάσισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή -και ενώ το γύρισμα θα ήταν την Κυριακή- να μην επιτρέψει στη Ραμόνα αλλά και σε καμία άλλη παίκτρια να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή, ούτε ,όμως, και στα περιοδικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά αντέδρασε άσχημα καθώς η τουρκική παραγωγή κρέμασε μια άλλη παραγωγή αλλά η απόφαση ήταν ήδη ειλημμένη… Έτσι, απόψε στην πρεμιέρα του Late Night αναμένεται να δούμε μόνο τον Λάκη Λαζόπουλο και φυσικά να δούμε τι θα πει ο Γιώργος Λιάγκας για τη ματαίωση της συνέντευξης με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν μέχρι στιγμής!

tv-24-Τίνα Μεσσαροπούλου