Βαθμολογία

Συμφωνία με KERKAT SOLUTIONS για Απόλλων Λάρισας

Ακόμα μια συμφωνία για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς από σήμερα (24/10) εντάσσεται στους υποστηρικτές της ομάδας και η επιχείρηση KERKAT SOLUTIONS του κ. Χρήστου Βρακά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ:

Στις τάξεις των Υποστηρικτών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εντάσσεται από σήμερα και η επιχείρηση KERKAT SOLUTIONS του κ.Χρήστου Βράκα, τον οποίο η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Πρόκειται για μια αμιγώς λαρισινή επιχείρηση, με έδρα επί της Παπακυριαζή 21 και με ζωτικό αντικείμενό της μεταξύ άλλων, την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων και την κατασκευή κερκίδων και εξεδρών. Επίσης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνει ανακαινίσεις κτιρίων και ενοικιάσεις, με εξαιρετικά δυναμική παρουσία πλέον στο χώρο της, σε όλη την επικράτεια.

Είναι δεδομένο πως στις τάξεις του Απόλλωνα εκτιμάται ιδιαίτερα η συμπαράσταση απ’ όποιον έχει τη διάθεση να την προσφέρει μ’ οποιονδήποτε τρόπο, είτε ως χορηγός είτε ως απλός φίλαθλος, πόσο μάλλον όταν νέοι άνθρωποι με δυναμισμό και όραμα, προστίθενται στην οικογένεια του συλλόγου.