Βαθμολογία

Ξεκίνημα με πέντε παιχνίδια

Δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος το τριήμερο 24, 25 και 26 Οκτωβρίου, με τα πέντε πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα (24/10).

Αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό στις 17:15, αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο στον οποίο βρίσκεται και η ΑΕΛ. Το "τριφύλλι", με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του και ενόψει του αγώνα της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό θέλει τη νίκη στην θεσσαλική πόλη που θα σημαίνει και πρόκριση στη φάση των "16". Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα σε ένα ιστορικό για αυτή παιχνίδι θα προσπαθήσει για την έκπληξη στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον 3ο όμιλο στον οποίο μετέχει ο Απόλλων Λάρισας, διεξάγεται η έτερη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και την Καλλιθέα στις 19:30, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, μετά την ΑΕΚ, ενώ η Καλλιθέα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στην επόμενη φάση, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ομάδα του Θεοδοσιάδη στην έδρα της, αλλά θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα και ότι βγει.

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα, εκεί που στις 15:00 στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιγιάλειο και η Κέρκυρα τη Σπάρτη. Στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο υποδέχεται την αχαϊκή ομάδα με στόχο τη νίκη προκειμένου να πάει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Άρη για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Από την άλλη ο Παναιγιάλειος ξέρει ότι σε όμιλο με ΠΑΣ, Πανιώνιο και Άρη δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σπάρτη, δυο ομάδες που στην πρεμιέρα τους στον 4ο όμιλο γνώρισαν την ήττα οπότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο κομβικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τους δυο. Ένα παιχνίδι όπου μόνο η ισοπαλία δεν κάνει καθώς αμφότερες θα έχουν έναν βαθμό και λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Νίκη θέλει και ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον Αιγινιακό στη Βοιωτία στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17:15.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τρίτη 24 Οκτωβρίου

15:00

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιγιάλειος: Cosmote Sport 1

Κέρκυρα - Σπάρτη: Cosmote Sport 3

17:15

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Cosmote Sport 1

Λεβαδειακός - Αιγινιακός: Cosmote Sport 3

19:30

Λαμία - Καλλιθέα: Cosmote Sport 1