Βαθμολογία

ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-1

Την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League συνέχισε ο Ατρόμητος ο οποίος πέτυχε ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε και στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με 1-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική και με τη νίκη αυτή απολαμβάνει το να είναι μόνος πρώτος στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα έμεινε στους 14 πόντους.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο που γρήγορα θα ξεχαστεί η Ένωση στην επανάληψη είχε την ευκαιρία για το 1-0 όμως ο Μάνταλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη, ενώ στο 55' οι Περιστεριώτες με εξαιρετικό τελείωμα του Ντάουντα έκαναν το 0-1. Ένα γκολ που έμελλε τελικά να τους δώσει και τη νίκη που όπως είπαμε τους φέρνει πλέον στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65' Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (70' Πατίτο).

Ατρόμητος (Ντάμιρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσουλάζιτς (86' Ζησόπουλος), Ουάρντα, Ούμπιδες (66' Κυριακίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (65' Καρασαλίδης).